Сайтът ни преустановява оперативната си дейност. Ако искате да поръчате Bionime или Prolife, обадете се на 0888 90 76 83 / за CodeFree и Freestyle - 088 77 07 553 или друг доставчик по вашия избор!

test-lenti.com

За нас

Приветстваме Ви с Вашия любим онлайн магазин за тест ленти за кръвна захар test-lenti.com  Магазинът, който е създаден да осигури на всички възможност за добър и финансово достъпен контрол на диабета!


Ние сме екип от хора, които искат и са готови да отговорят на всички Ваши въпроси относно продуктите, начина за използване, възможностите да се закупят тест ленти на ниска цена и на всички други въпроси за измерване на кръвна захар. Дори не е нужно да купувате тест ленти от нас. Обадете се за разговор, за въпроси. Радваме се да чуем всички и сме сигурни, че ще станем приятели и после ще се превърнете в наши постоянни клиенти! 


Защо мислим така?

Защото ние предлагаме честно партньорство: предлагаме на нашите клиенти само това, което бихме купили за себе си. Винаги сме готови да ви посъветваме и да ви предложим точно продукта, от който се нуждаете. А и разбираме, че всеки човек иска да получи продукта, който харесва, не след седмица, а утре, или в краен случай в други ден - затова се стремим по възможност да изпълним и това желание на нашите клиенти.

 

Ние в онлайн магазин test-lenti.com се стремим към предоставяне само на висококачествени услуги. Сигурни сме, че след като веднъж сте закупили от нас, ще искате да пазарувате пак. Звъннете ни или поръчвайте от сайта - готови сме да ви го докажем не с думи, а с дела! Защото:


  • предлагаме широка гама от тест ленти и промоционални пакети тест ленти на ниски цени
  • осигуряваме бърза доставка

Можете да прочетете повече в "плащане и доставка".

  • всяка седмица в нашия магазин има промоции и изгодни оферти.

Абонирайте се и следете нашите новини във фейсбук https://www.facebook.com/testlenti/


Готови ли сте да направите избор? Вижте магазин test-lenti.com и пазарувайте c удоволствие - бързо, удобно и изгодно!