Сайтът ни преустановява оперативната си дейност. Ако искате да поръчате Bionime или Prolife, обадете се на 0888 90 76 83 / за CodeFree и Freestyle - 088 77 07 553 или друг доставчик по вашия избор!

test-lenti.com

Плащане и доставка

Сайтът ни не извършва оперативна дейност, моля да не го ползвате. Благодарим за разбирането!


Стоките се изпращат само след утoчняване на всички детайли по срокове и условията на доставка с оператора. Ще ви се обадим, когато сме получили Вашата поръчка.

Плащане

  • Наложен платеж - при получаване на поръчката от куриер
  • Превод по банкова сметка. В основанието за плащане  се посочва номера на поръчката. Моля, свържете се с оператора за повече информация.


Доставка и връщане

Разходите за доставка не са включени  в цената на стоките, ако до продукта на сайта изрично не пише друго. Разходите за доставка се изчисляват както следва:

  • безплатно за цялата страна при стойност на поръчка над 70 лв.

За поръчки на стойност под 70 лв.:

  • до офис на Speedy: 4.98 лв.
  • до вашия адрес: 7.49 лв. (ориентировочно*)

Куриерската фирма, с която работим, е Speedy. Цените са с включен ДДС. 

Срокът за доставка може да е между 1 и 5 работни дни в зависимост от вида на поръчаната стока, метода на плащане, който избирате и населеното място. Стараем се да изпълним поръчката ви по възможност "от днес за утре", като:

  •  поръчки, направени до 12:00 часа в делнични дни, се доставят на следващия работен ден. Ако поръчката е направена след 12:00 часа, тя се доставя на по-следващия работен ден.

  •  поръчки, направени в петък до 12:00 часа се доставят в събота или в понеделник в зависимост от работното време на куриерската служба във Вашето населено място.

  •  поръчки, направени онлайн през уикенда или празнични дни, се изпращат на първия работен ден.

В случай, че посоченият от Вас адрес не бъде намерен или не бъдат осигурени условия за достъп и предаване на стоката в срока, който е договорен за доставката, поръчката се счита за отказана и ние се освобождаваме от задължението си да изпълним доставката. Можете да поискате да получите поръчката си и след изтичане на срока за доставка, в който не сте били намерени на адреса или не сте успяли да осигурите условия за достъп. В този случай поемате за своя сметка допълнителните разходи по новата доставка.

ВАЖНО: стоките се изпращат с опция «преглед преди плащане». Моля, отворете и прегледайте получените стоки. Ако има повредени, изисквайте от куриера да попълни протокол за повредена стока!

След преглед преди плащене имате право да се откажете от приемането на цялата Ви поръчка, ако сте решили, че вече нямате нужда от доставените стоки или не ги харесвате. В този случай транспортните разходи за връщане на стоките ще са за сметка на нашата фирма. 

В случай, че решите да се възползвате от 14-дневното право на връщане на закупена от нас стока,  разходите по връщането са за сметка на клиента. Пратки, върнати с транспортни разходи за сметка на нашата фирма няма да бъдат приемани и ще бъдат връщани обратно на клиента. Повече за условията на връщанене четете в Общи условия за ползване на сайта test-lenti.com


Също така, можете да получите поръчаните  стоки на място от нашия офис в удобно за Вас време между 9 и 17 часа всеки делничен ден. Преди да посетите наш офис, моля да уточните с оператора, дали стоките са налични в офиса!


* Точната стойност на куриерската услуга ДО АДРЕС се уточнява с оператора на нашата фирма при потвърждаване на поръчката на телефон! Цената от 7.49 лв. е ориентировочна за цялата страна до адрес за поръчките под 70 лв.


Приятно пазаруване от test-lenti.com!